Cégbemutatás

A Bakony Plastiroute Kft. 1991-ben alakult meg Ajkán az akkori Veszprém Megyei Közútkezelő Társaság forgalomtechnikai csoportjából. A Kft. tulajdonosi körébe egy forgalomtechnikai vállalkozás, illetve magánszemélyek és dolgozók tartoznak.

A társaság tevékenységi köre közúti burkolati jelek létesítésétől a közúti- és reklámtáblák készítésén, kihelyezésén és üzemeltetésén át az intelligens forgalomtechnikai rendszerek tervezéséig, kivitelezéséig, üzemeltetéséig, valamint egyéb forgalombiztonsági munkák elvégzéséig terjed. A dolgozói létszám jelenleg 20 fő. Munkavállalóink többsége több éves, évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. A forgalomtechnikai munkák mellett kereskedelmi tevékenységgel is foglalkozunk, forgalomtechnikai eszközök forgalmazása mellett téli sikosságmentesítő anyagokat is értékesítünk.

Együttműködő partnereink között megyei és országos úthálózat üzemeltetői éppúgy megtalálhatók, mint települési önkormányzatok, út-, illetve mélyépítéssel foglalkozó vállalkozások. Az ideiglenes forgalomterelések, elkorlátozások tervezése, jóváhagyatása, engedélyeztetése, valamint ki- és visszaépítése szintén tevékenységeink közé tartoznak.

Munkavégzéseink helyszínei az egész országot lefedik, de elsősorban a Dunántúlon végezzük munkáinkat.

Burkolati jelek készítését hagyományos oldószeres illetve tartós burkolati jelek formájában egyaránt végezzük. A jelzőtáblákon kívül portál szerkezetek és jelzőtábla konzol építéseket is vállaljuk, több autópálya mellett társaságunk által készített útirányjelző és KRESZ táblák találhatóak. Minden évben jelentős mennyiségben gyártunk idegenforgalmi jelzőtáblákat, közterületi információs táblákat, reklámtáblákat, cégtáblákat, és munkavédelmi táblákat. Szükség esetén szaktanácsadással, innovatív megoldásokat javasolva állunk a megrendelők rendelkezésére.

A 2009. évben a Közép Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség által kiírt, és elnyert telephely fejlesztési támogatásnak köszönhetően társaságunk 2010-ben az ajkai ipari park északi szektorában megépült, új, korszerű csarnoképületbe költözött.

Cégünk a folyamatos fejlesztéseknek és megújulásoknak köszönhetően a régió meghatározó forgalomtechnikai vállalkozásává vált. Tevékenységünk, termékeink felölelik a korszerű forgalomtechnika teljes skáláját.

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy Partnereinknek környezetkímélő forgalomtechnikai eszközöket, szolgáltatásokat ajánljunk. Környezetbarát útburkolat festékek, újrahasznosított műanyagból készült termékek, a vadon élő állatok védelmét biztosító eszközök használata és forgalmazása jelzi környezettudatos gondolkodásunkat.

Kiváló referenciák, innováció, a közlekedés biztonságának növelése iránti elkötelezettség jellemzi működésünket. Széles körű szakmai ismereteken, világszínvonalú technológiákon alapuló, komplex forgalomtechnikai megoldásokat kínálunk Partnereinknek a tervezéstől, szakmai tanácsadástól kezdve a kivitelezésen át egészen az útüzemeltetésig.

 

Felmerülő kérdés esetén várom jelentkezésedet!